Hoe kan je een pizzabodem van groente maken?

Heb je zin in een lekkere pizza, maar wil je dit wel op een gezonde manier eten? Dan is het slim om de pizzabodem van deeg te vervangen voor een pizzabodem op basis van groenten. Wist je dat je dit eenvoudig zelf kunt maken? Lees gauw verder voor tips en instructies voor de lekkerste pizzabodems van groente.

Bloemkool als favoriet

Bloemkool is een perfect soort groente om te gebruiken voor een pizzabodem. De structuur is optimaal, het is natuurlijk laag in calorieën en het heeft ook nog eens de geschikte kleur voor een pizzabodem. Snijd de bloemkool in grove stukken en pureer deze met een staafmixer tot meel. Je kunt vervolgens op dezelfde wijze als een normaal pizzadeeg, dit deeg bereiden. Vervolgens gebruik je tomatensaus en kies je jouw favoriete pizza toppings. Wil je een gezonde bloemkool bodem voor jouw pizza, maar heb je geen zin of tijd om dit zelf te bereiden? Kies dan voor de pizzabodems van Monte Pizza Crust. Deze zijn van nature bereid met groente en de bloemkoolbodem is een favoriet.

Kant-en-klare groente bodems

Je kunt altijd rekenen op de gezonde pizzabodems van Monte Pizza Crust. Daarnaast zijn er nog veel meer kant-en-klare pizzabodems te verkrijgen. Pizzabodems van groente zijn ontzettend populair en daarom ook steeds beter verkrijgbaar. Je kunt in de meeste supermarkten gewoon een verse pizzabodem van groente kopen. Je hoeft vervolgens alleen nog maar na te denken over welke groente, vlees en kaas je op deze bodem wilt gebruiken. Een handige tip is dat je deze bodems eenvoudig kunt invriezen. Zo heb je altijd een gezonde pizzabodem in huis.

Pizza’s met een groentebodem

Verricht wat speurwerk en zoek naar gezonde pizza’s in de supermarkt. Veel merken hebben namelijk pizza’s met een pizzabodem van groente in hun assortiment. Dit zijn echt niet alleen de gezondere merken of pizza’s. Aangezien veel mensen een bodem van groente verkiezen, is het steeds gebruikelijker om ook bij de bekende pizza merken een pizza met groentebodem tegen te komen.

 

Kies voor een lekkere én gezonde maaltijd door een pizza met gezonde groentebodem te bereiden. Dit kun je helemaal zelf maken, maar je kunt ook gebruik maken van bestaande pizzabodems of gezonde pizza’s die zelf al een groentebodem hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.