Waarom je deze zomer met biologische hamburgers moet barbecueën

hamburgers

De voordelen van biologisch vlees

Biologisch vlees is steeds populairder. Dit vlees wordt namelijk met respect voor de natuur, de dieren en het milieu geproduceerd. Zo zijn pijnlijke ingrepen bijvoorbeeld verboden en krijgen de dieren ontzettend veel leefruimte en stro. Er wordt zo weinig mogelijk antibiotica aan de dieren gegeven en ze leven gezonder. Biologisch vlees is dan ook beter voor jou. Biologische producten bevatten meer vitamines, mineralen en vezels dan standaard voedingswaren en hebben een erg positieve invloed op jouw algemene gezondheid.

Biologische hamburgers kopen doe je bij JP Puurvlees

Eén van de populairste soorten vlees is natuurlijk de hamburger. Wil je biologische hamburgers kopen, dan bij je bij JP Puurvlees aan het juiste adres. JP Puurvlees is namelijk een biologische slager die over een ruim assortiment aan hamburgers beschikt. Je vind er zowel biologische Angus burgers als extra pikante en mega hamburgers terug. Al hun producten zijn op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De hamburgers zijn erg sappig en ontzettend smaakvol. JP Puurvlees is een specialist in biologische hamburgers en dit is ook aan hun producten te merken!

Een biologische slager met vleeswaren van de beste kwaliteit

JP Puurvlees werkt met verschillende biologische boerenbedrijven samen. Zo is hun rundvlees afkomstig van Limousin-koeien en komt hun kippenvlees uit Lelystad. Bij al hun partners staan dierenwelzijn en kwaliteit centraal. De leefomgeving van de dieren is ontzettend ruim en ze mogen het grootste deel van hun tijd buiten verblijven. Ze krijgen voldoende stro toegediend en de rest van het voedsel is ook steeds biologisch. Deze uitstekende levensstandaard komt de kwaliteit van het vlees alleen maar ten goede. Het biologisch vlees van JP Puurvlees heeft een doordringende smaak en is veel sappiger dan het standaard vlees.

Een ruim assortiment aan biologische producten

Naast biologische hamburgers kan je bij JP Puurvlees nog voor heel wat andere soorten vlees terecht. Denk bijvoorbeeld aan biologisch geitenvlees en biologische worsten. Verder hebben ze zelfs biologische vegetarische producten in hun assortiment opgenomen en bieden ze ook biologische wijn aan. Ze beschikken over biowijn voor rood vlees, speciale wijn voor geroosterd vlees en een heerlijke witte wijn voor bij salades of wit vlees. Met een bijpassende biologische wijn van JP Puurvlees laat je de smaak van het vlees volledig tot zijn recht komen en geniet je dubbel zo veel van extra maaltijd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.