Nieuws

Sabra krijgt hoogste cijfer bij Parool Hummustest

Het Parool mag dan het woord Houmous anders schrijven dan wij, ze hebben er absoluut verstand van. Want onze Sabra Classic Houmous kreeg als enige een 8 in de uitgebreide Parool Hummustest van 21 november j.l. Niemand minder dan Harry de Winter prijst onze houmous aan. En Nadia Zerouali, schrijfster van het kookboek ‘Arabia’ is enthousiast over de ‘zalvige structuur’ en de lekkere geur. ‘Dit is echt de lekkerste’, concludeert ze. Daar hebben wij natuurlijk niets meer aan toe te voegen!

Bekijk hier de resultaten van de Parool Hummustest

Nieuw! Sabra Familypack en Houmous & Pretzels To Go

We hebben écht lekker nieuws! Vanaf nu is Sabra Houmous Classic ook in familieverpakking te koop. Handig als deze klassieker een favoriete smaak is bij jou thuis. Ook nieuw: Sabra Houmous & Pretzels; handig en lekker voor onderweg.

  Sabra Houmous Classic is dé klassieker uit het Midden-Oosten. Heerlijk romig en gemaakt van gezonde kikkerewten, geroosterde sesampasta en een authentieke kruidenmix. En nu is deze populaire smaak in 400 grams familieverpakking. Lekker makkelijk voor grote eters of gezinnen.

  Sabra Houmous & Pretzels is de verantwoorde snack voor on-the-go: een heerlijke combinatie van échte houmous en knapperige pretzels. Het past zo in je handtas, dus ideaal bij instant lekkere trek.

volg ons ook op

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over onze Sabra producten?